Slogan hier

Gefeliciteerd! De installatie van Zen Cart™ als eCommerce oplossing is gelukt.

Welkom, kijk rustig rond in onze showroom.

Welkom bij 'De Werkplaats'

Sinds 2001 kweken wij niet alledaagse planten. Planten die je in het tuincentrum bijna nooit tegenkomt. Oorspronkelijk is een groot deel van ons assortiment eenjarig, of gedraagt zich in ons klimaat als zodanig. Maar een steeds groter aantal bijzondere vaste planten heeft ons hart gestolen en voeren wij in ons assortiment. Voorwaarde is wel dat ze iets extra moeten hebben. Zoals langdurige bloei, lekker geurend, groenblijvend en natuurlijk; niet overal verkrijgbaar.
We hebben dit seizoen weer veel nieuwe planten in ons assortiment.

We hebben vanaf nu t/m het einde van het seizoen een groot assortiment bloembollen op de kwekerij. Het is nu de perfecte tijd om ze te poten.

Kom vrijblijvend langs om eens rond te kijken op onze kwekerij.

Wegens grote drukte is de webshop vooralsnog voorlopig gesloten. We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de Kwekerij in Katwijk, om daar de planten zelf uit te zoeken.

Ons assortiment

Een greep uit het assortiment van de ruim 100 soorten eenjarigen: veel nicotiana’s, verschillende planten voor de pluktuin, cleome, eschscholzia, salvia’s, silene en zaluzianskia. We hebben de meest geweldige dahlia’s en ook de populaire chocoladecosmos. Het assortiment vaste planten is inmiddels uitgegroeid tot bijna 800 soorten, en dan hebben we de grassen en de bollen nog niet meegerekend. Muurbloemen, echinacea, veel geraniumsoorten (de langbloeiers), dierama, bijzondere salvia’s, thalictrum en verbena’s zijn vast in ons assortiment. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod schaduwplanten.

Wij kweken kleinschalig en op natuurvriendelijke wijze. De kwekerij is van begin maart tot half oktober geopend. Wij verkopen onze planten ook op diverse plantenmarkten. Via onze site kunt u ons volledige assortiment en onze jaarplanning bekijken. Tuinclubs zijn van harte welkom, wij maken graag een afspraak voor een rondleiding op onze kwekerij.

Kwekerij "De Werkplaats" is onderdeel van Festina Lente tuin, klik hier voor de website.
Copyright © 2017 De Werkplaats. Powered by Zen Cart